اخبار

هر ۱۵ هزار کیلومتر یک حواله لاستیک دولتی

هر ۱۵ هزار کیلومتر یک حواله لاستیک دولتی

 هر ۱۵ هزار کیلومتر یک حواله لاستیک دولتی

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از این پس، به ازای هر ۱۵ هزار کیلومتر پیمایش کامیون ها، حواله لاستیک به نرخ دولتی صادر خواهد شد.

به گزارش «آرنس تایر»،عبدالهاشم حسن نیا در نشست خبری دومین روز چهارمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته افزود: پیش از این به ازای هر ۲۰ هزار کیلومتر پیمایش، به رانندگان حواله لاستیک داده می‌شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی از میزان کافی ذخایر لاستیک در انبار‌های کشور خبر داد و گفت: در همه ادارات کل استانی، توزیع لاستیک با حواله دولتی ادامه دارد.
حسن نیا همچنین درباره افزایش کرایه تاکسی‌ها بعد از افزایش نرخ بنزین افزود: امروز بیش از ۳۰ هزار تاکسی و کرایه سواری بین استانی به مسافران خدمات می‌دهند و با توجه به اعطای سوخت سهمیه بندی شده، حق افزایش کرایه‌ها را ندارند.
وی اضافه کرد: سهیمه سوخت قرار است بر اساس پیمایش انجام شده به سواری‌های بین شهری تعلق بگیرد و هیچ بهانه‌ای برای افزایش کرایه به دلیل افزایش قیمت بنزین وجود ندارد.
حسن نیا در خصوص نرخ کرایه اتوبوس‌ها نیز گفت: از آنجایی که اتوبوس‌ها گازوئیل مصرف می‌کنند و قیمت گازوئیل گران نشده و قرار هم نیست که افزایش یابد، کرایه اتوبوس‌ها نیز نباید افزایش یابد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: پس از افزایش قیمت بنزین ضریب اشغال صندلی اتوبوس‌ها افزایش یافته است و در حالیکه این ضریب بین ۵۰ تا ۶۰ درصد بود، پس از افزایش قیمت بنزین شاهد استقبال مسافران از سفر با اتوبوس و همچنین سواری‌ها هستیم و این ضریب اشغال، در پی افزایش نرخ بنزین حدود ۱۶ درصد افزایش یافته است.
وی گفت: بسیاری از مسافران برای سفر‌های بین شهری از سواری‌های شخصی استفاده می‌کنند که کرایه‌ها را در پی افزایش قیمت بنزین افزایش داده اند که مدیریت این بخش، به سازمان راهداری ارتباطی ندارد.
حسن نیا هم چنین در خصوص افزایش حق کمیسیون شرکت‌های حمل و نقلی افزود: حق کمیسیون افزایش نیافته است و کامیون داران در صورت مواجه با دریافت کمیسیون‌های بیشتر از سهم قانونی، می‌توانند شکایت کنند.
وی درباره ایجاد سالن توزیع بار در پایانه‌ها گفت: ما معتقدیم دلیلی ندارد خودرویی که پیمایش بیشتری دارد و نو است و مبلغ بیشتری برای خرید آن پرداخت شده به اندازه کامیون فرسوده‌ای که پیمایش کمی دارد بار دریافت کند و نباید کامیونی که سالانه ۱۵۰ هزار کیلومتر پیمایش دارد به میزان کامیونی که ۳۰ هزار کیلومتر پیمایش دارد بار دریافت کند.
وی اضافه کرد: آنچه برای ما مهم است، حفظ اشتغال در بخش حمل و نقل کشور است و ما از ایجاد شرکت‌های قوی و قدرتمند در زمینه حمل بار که از تجمیع چندین راننده و کامیون تشکیل شود استقبال می‌کنیم.
رئیس سازمان راهداری در خصوص سخت و زیان آور شناخته شدن شغل رانندگی به عنوان یکی از خواسته‌های رانندگان نیز گفت: این موضوع هم می‌تواند فرصت باشد و هم تهدید، و در این خصوص باید دستگاه‌های مسئول نظیر سازمان تامین اجتماعی و کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار نظر کنند، اما در صورتی که این اتفاق بیافتد، شاید حدودا ۱۰۰ هزار راننده در سنین حدود ۴۵ تا ۵۰ سال بازنشسته شوند و به خیل بیکاران بپیوندند و در این خصوص، نقطه نظر واحدی بین کارشناسان و فعالان صنعت وجود ندارد.
منبع: شبکه خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *