اخبار

سهم خرید آنلاین لاستیک در دنیا به 10درصد رسید

سهم خرید آنلاین لاستیک در دنیا به 10درصد رسید

نگرانی ‌هایی از جنس دیجیتال در بازار تایر

سهم خرید آنلاین لاستیک در دنیا به 10درصد رسید

به نقل از تایر ریویو (tirereview) درحال‌ حاضر تا ۱۰درصد مشتریان تایر؛ خرید خود را از طریق فروشگاه‌های اینترنتی انجام می‌دهند.

به گزارش « آرنس تایر »، با گسترش این شیوه خرید، ‌مردم نیز علاقه بیشتری به کسب اطلاعات و تحقیق درباره تایر پیدا خواهند کرد. درهمین‌ راستا و برای پاسخ به این نیاز، هر روز اطلاعات بیشتری در فضای مجازی منتشر می‌شود و همین اطلاعات باعث جذب مشتریان‌ بیشتر خواهد شد. البته خرید اینترنتی تنها به تایر ختم نمی‌شود البته شیوع کرونا نیز باعث شد خرید آنلاین به‌ عنوان گزینه قابل ‌اعتماد در صنایع مختلف مطرح شود. شیوه‌ای که تا پیش از این سهم چندانی در مقابل فروشندگان سنتی نداشت.

حال این روند در برخی موارد حتی منجر به دو تا سه برابر شدن خرید آنلاین به عنوان یک محصولات سنتی  شده است. اگرچه اقتصاد دیجیتال در حال تبدیل شدن به رقیب اصلی برای کسب ‌و کارهای سنتی است اما به باور بسیاری از کارشناسان، درحال ‌حاضر هر دو شیوه فروش سنتی و آنلاین برای در اختیار داشتن بازار لازم است آن هم تا زمانی‌ که شرایط اقتصادی بهبود یابد.

البته در عین ‌حال می‌توان روند فعلی را جالب و ترسناک دانست. زیرا ازیک ‌سو برندهای تایرساز از تصاویر و ویدیوها برای بیان طراحی محصولات جدید خود استفاده می‌کنند که بسیار هیجان ‌انگیز است و نشان می‌دهد چه پتانسیلی در پس ‌زمینه این صنعت، نهفته است. اما از سوی‌ دیگر از این واقعیت هراس دارند که ممکن است فشار اقتصادی به برخی کسب‌ و کارهای سنتی؛ آنها را به مرز نابودی بکشاند.

حال این روزها با توجه به شرایط کنونی؛ کارخانه‌ها باید صنعت را تشویق کنند با فروشندگان تجارت الکترونیک تعامل بیشتری داشته باشند و درگاه‌های فروش آنلاین خود را باز کنند. اما مشکل اینجاست بسیاری از کارخانه‌ها سعی کرده‌اند استقلال فروش خود را حفظ کنند. البته اتخاذ این تصمیم باعث می‌شود فروشندگان خُرد توان حضور در فضای مجازی را از دست بدهند.

بنابراین زمان آن رسیده است تا برندهای تایر در محلی حضور پیدا کنند که این محصولات در آنجا خریداری ‌شود تا به جای قیمت‌گذاری کنترلی در بازار، براساس تقاضا و تشویق (در هر دو عرصه دیجیتال و فیزیکی) اقدام به فروش محصولات خود کنند.

در واقع از قیمت به ‌عنوان ارزش خود در بازار بهره ببرند. در واقع به‌ نوعی فاصله بین مشتری نهایی و تولیدکننده کاهش پیدا کند و حتی امکان دریافت بازخورد از مشتری برای تولیدکننده نیز فراهم شود. برای اجرای این روند لازم نیست حتما سازنده دست ‌به‌ کار شود، بلکه بسترهای فروش آنلاین که در اختیار مشتری‌ها قرار دارد، بهترین روش به شمار می‌روند.

اَبَر فروشگاه‌هایی همچون آمازون را نمی‌توان به ‌عنوان تهدیدی برای صنعت دانست، بلکه آنها بستری را ایجاد می‌کنند تا مشکل ارتباط با مشتری برطرف شود.

در این زمینه می‌توان از صنعت موسیقی الهام گرفت. زیرا چند سال پیش مخاطبان فقط اقدام به خرید سی‌ دی می‌کردند اما با تغییراتی که در این صنعت رخ داد، امروزه به غیر از فروش؛ اشتراک، اجاره و حتی پخش آنلاین موسیقی هم امکان‌ پذیر شده است.

تجربه خرید موزیک طی سال‌های اخیر با چالش‌هایی رو به ‌رو شد که حالا به نظر می‌رسد در صنعت تایر در حال تکرار است، روند ارتباط مردم با این محصول تغییر یافته است. بنابراین به فروشگاه‌های خشت و آجری توصیه می‌شود ابتدا با مشتری خود ارتباط بیشتری برقرار کنند تا متوجه شوند چه مواردی برای آنها مهم است، سپس شریکی پیدا کنند تا اطلاعات کاملی از آینده فروش دیجیتال در اختیار آنها بگذارد.

اندی چالفسکی، مدیرعامل سیمپل ‌تایر اعلام کرد بهترین دیدگاه این است که پس از پذیرش تغییر، راهکارهای نوآورانه‌ای را برای کسب نتیجه بهتر جست ‌و جو کنید.

« آرنس تایر » می افزاید، با وضعیت این روزها، ‌تغییرات قیمتی در بازار  تایر کشور از یک ‌سو و گرایش مردم به خریدهای غیرحضوری، از سوی‌ دیگر سرانجام تایرسازان ایرانی را نیز به‌ نوعی ملزم به ورود به فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی خواهد کرد. چرا که با از بین رفتن فاصله قیمتی بین بازار و آنچه مصوب شده است، فروش برای تایر سازان مشکل خواهد شد، بنابراین تولیدکنندگان بزرگ باید چاره‌ای برای تغییر رویه فروش و حضور در بخش آنلاین بیندیشند.

منبع: اخبار خودرو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *